Eveniment

COLIZIUNE ÎN BAIA MARE: Trei maşini implicate într-un un accident pe str. Şcolii

Ieri, 20 decembrie, ora 13.05, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Școlii.


Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un conducător auto de 19 ani din municipiu a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar pe o porțiune de drum în curbă, a intrat în coliziune cu un autoturism, parcat regulamentar pe partea dreaptă, după care a ricoșat în alt autoturism, oprit în aceeași zonă, la volanul caruia se afla un bărbat de 33 de ani din Târgu Lăpuș.
În urma impactului a rezultat avariererea celor trei autoturisme și vătămarea corporală a unei femei de 60 ani din Târgu Lăpuș, pasageră dreapta față în unul dintre autoturisme. Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri.
Polițiștii continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsurile legale.

Reamintim conducătorilor auto să respecte regulile de circulație și să fie atenți în trafic pentru a evita să fie implicați în accidente rutiere sau să fie sancționați de polițiștii care, în periaoda 18-24 ianuarie 2021, efectuează acțiuni pentru creșterea gradului de disciplină rutieră pe drumurile publice din județul Maramureș.
Se derulează acţiuni punctuale, în zonele și pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat, în care se urmărește prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave.

Atât la nivel național cât și la nivel județean, viteza neadaptată la condițiile de drum și indisciplina pietonilor se regăsesc în mod constant între primele trei cauze generatoare de accidente grave, în ciuda eforturilor depuse pentru reducerea numărului și gravității accidentelor rutiere înregistrate pe aceste cauze.
Polițiștii rutieri maramureșeni vizează combaterea nerespectării regimului legal de viteză; depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive; respectarea normelor rutiere de către pietoni și bicicliști; depistarea, identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor care nu respectă măsurile stabilite la nivel naţional, pentru prevenirea contaminării cu noul tip de coronavirus SARS-CoV-2(COVID-19).

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE: PISTOLARUL DE NUMAI 17 ANI DIN CLUB A FOST SALTAT DE POLITIE. AVEA DROGURI ASUPRA LUI. SE POZA CU PISTOALE PE FACEBOOK (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

PE ULTIMUL DRUM: Fostul ministru al Agriculturii și Finanțelor a fost condus pe ultimul drum (foto/video)

Vasile Dale

LOCALNICII DIN DESEȘTI NEVOIȚI SĂ FACĂ PE “JANDARMII”CU PRIMARUL COMUNEI

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult