Eveniment

JANDARMERIA MARAMUREŞ: O altfel de cerere în căsătorie

O altfel de cerere în căasătorie a avut loc azi, la Biserica din Budeşti-Josani. Protagonişti au fost un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş şi logodnica sa.

„Transformarea unei cereri în căsătorie într-un moment special poate cântări greu în relația dintre cei doi parteneri. Colegul nostru Ioan a făcut astăzi acest pas, deosebit de important în viața sa, oferind inelul de logodnă Anei, tinerei alături de care a ales să-și unească destinul. Martori la acest eveniment au fost colegul nostru Vasile și soția sa Cătălina care sunt pregătiți să-i îndrume pe cei doi cu privire la drumul pe care au ales să-l parcurgă în viață, spunându-le că acest pas implică o mare responsabilitate iar cererea în căsătorie este un moment special pentru ambii parteneri, o amintire pe care să o povestească, cu plăcere și nostalgie, nepoților, peste ani.
Momentul a fost ales la Biserica din Budeşti-Josani care face parte din lăcaşurile de cult maramureşene aflate pe lista UNESCO.
Nu întâmplător a fost aleasă această zi, ziua de 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române, care are o semnificație deosebită pentru poporul român și nu întâmplător a fost ales acest loc. Aici este expusă o cămaşă de zale despre care se spune că i-a aparţinut lui Pintea Viteazul al cărui nume îl poartă Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș din cadrul căruia fac parte cei doi colegi ai noștri.
Noi suntem alături de cei doi tineri cu inima și cu gândul, le urăm să aibă parte de o viață minunată împreună, plină de fericire și împlinire!”, au scris reprezentanţii IJJ Maramureş pe pagina de facwebook.

Le urăm şi noi Casă de piatră şi o viaţă lungă împreună!



Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Cum și-a permis un fost polițist să blocheze DN18 în Vișeu de Sus cu o taximetru în care s-au găsit la final de iulie 500 grame de droguri (SURSE)

Vasile Dale

Ultima vizită a lui Cherecheș la Poliție a fost luni, 20 noiembrie, pentru verificarea controlului judiciar

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Un TIR-ist a distrus reţeaua electrică din Săliştea de Sus. Şcoala şi primăria nu au curent nici după 12 ore. Află motivele pentru care echipele de intervenție nu au putut interveni pentru a realimenta zona cu energie – ACTUALIZARE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult