Maramuresul IstoricTara Chioarului

INFRACŢIUNI SILVICE: Brazi recuperați și material lemnos confiscat de polițiști

Prevenirea delictelor silvice este o prioritate pentru polițiștii maramureșeni, aceștia desfășurând periodic activități pentru depistarea transporturilor ilegale de material lemnos și pentru identificarea cazurilor de tăiere ilegală sau furt de arbori.

În acest weekend, polițiștii din Vișeu de Sus și Borșa au confiscat în jur de 12 mc material lemnos, speciile fag și molid, pentru care nu au putut fi prezentate documentele necesare. Două persoane au fost sancționate contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr. 171 din 2010.



Și polițiștii din Șomcuta Mare au acționat pentru soluționarea unui caz de furt de brazi de pe o plantație din localitatea Iadăra. A fost sesizată sustragerea a 10 brazi iar polițiștii au reușit să identifice patru persoane cu vârste cuprinse între 20 și 62 de ani, bănuite de comiterea faptei. Aceștia sunt cercetați sub aspectul săvârşirii de fracţiunii de furt de arbori. Prejudiciul a fost recuperat parţial, fiind restituit părții vătămate.

Te-ar putea interesa si

FOTO – EXCLUSIV: 60 de ucraineni cazați fictiv într-o casă în construcție din Petrova. Polițiștii au confiscat sute de mii de lei, dar și euro și dolari

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: ATACURI ÎN SERIE – Patru oi ucise și trei rănite de o haită de maidanezi la Borșa

Vasile Dale

VIDEO: Patru tineri sigheteni, beți sau drogați, au chinuit o pisică până la epuizare (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult