BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO / VIDEO EXCLUSIV: DN18 în pasul Gutâi a fost blocat după ce un copac a căzut pe șosea sub greutatea zăpezii


Au fost probleme azi noapte pe drumul național 18, Baia Mare – Sighetu Marmației, în pasul Gutâi. După ce drumarii au reușit să curețe partea carosabilă de zăpada căzută, au apărut alte probleme: un copac s-a rupt sub greutatea omătului căzut și a blocat șoseaua pe ambele sensuri.

La fața locului au intervenit echipajele de poliție dar și drumarii. Cei din urmă au taiat copacul și după aproximativ o oră au redeschis traficul rutier.

Vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei astazi in judet. Cerul va fi temporar noros. Indeosebi in cursul zilei pe arii restranse, cu precadere in zona de munte va ninge slab. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 2 grade, iar cele minime intre -7 si -4 grade.

Fulguieste pe Dealul Stefanitei si pe Dealul Pietriș. Vantul prezinta intensificari temporare de pana la 40 km/h in Pasul Prislop.

CITEŞTE ŞI

Te-ar putea interesa si

FOTO: Femeie bolnavă, coborâtă de salvamontişti dintr-o zonă greu accesibilă a Dealului Florilor

Redactie

FOTO VIDEO EXCLUSIV LA BORȘA: 13 microbuze și o camionetă ale fostului deputat Nuțu Fonta au fost incendiate. Polițiștii au alertat pompierii (actualizare)

Vasile Dale

CU SPRIJINUL ELEVILOR DE LA ARTE: ZEBRE TRIDIMENSIONALE PENTRU SIGURANŢA ELEVILOR

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.