BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

GALERIE FOTO, VIDEO: Două maşini făcute praf, după ce s-au ciocnit la Şomcuta Mare

Un grav accident de circulaţie s-a produs în această după-amiază pe DN 1C, în Şomcuta Mare.

Au fost implicate două maşini. Coliziunea a fost atât de mare, încât una dintre maşini s-a izbit de un copac, o alt este pe carosabil, traficul fiind blocat.

Intervin echipaje de pompieri din Şomcuta Mare şi SMURD.



O pasageră a fost lovită la cap, ea fiind blocată în maşină. Pentru ca autovehiculul să nu ia foc, au fost date jos bornele.

Doi răniți din VW Bora, șoferul și pasagerul dreapta, au fost transportați la spital, conducătorul Audi a scăpat fără leziuni.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi la ora 17.27 polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați despre faptul că, pe DN1C strada N. Bălcescu din oraș, a avut loc un accident de circulație.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că a avut loc o coliziune între două autoturisme care circulau din sens opus pe ruta Baia Mare – Dej, în urma căreia două persoane au suferit leziuni si au fost transportate la spital.

Este vorba despre un bărbat in vârstă de 62 de ani, conducătorului unuia dintre autoturisme și o femeie în vârstă de 52 de ani, pasageră în același autoturism. Celălalt conducător auto, un bărbat de 62 de ani din Șomcuta Mare, nu a fost rănit.
Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare din culpă.

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAŢIEI: Maşină distrusă într-o parcare de pe str. Unirii

Redactie

CA-N JUNGLĂ, PRIN BAIA MARE: Urmăriți și blocați în trafic, pulverizaţi cu gaz lacrimogen, amenințați cu moartea de un șofer de 19 ani

Vasile Dale

ACCIDENT RUTIER: Pieton lovit de o maşină pe strada Victoriei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult