Tara Lapusului

TÂRGU LĂPUŞ: Bărbați cercetați pentru furturi din curţile oamenilor

În urma activităților de cercetare desfășurate, polițiștii din Târgu Lăpuș au identificat autorii a două furturi sesizate la mijlocul lunii ianuarie.
La data de 16 ianuarie, un bărbat de 34 de ani din oraș a sesizat poliția prin plângere, cu privire la faptul că în seara precedentă, persoane necunoscute i-au sustras de pe o masă din curte, un motoferăstrău. Valoarea prejudiciului este de aproximativ 1500 de lei.
La o zi distanță o femeie de 73 ani din oraș a sesizat un alt furt. În noaptea de 16/17 ianuarie, persoane necunoscute i-au sustras dintr-o anexă din curte un generator electric. Prejudiciul reclamat era de aproximativ 2.500 de lei.
În urma activităților informativ-operative, polițiștii au reușit să identifice autorii celor două infracțiuni. În primul caz bănuit este un tânăr de 20 de ani din comuna Lăpuș, prejudiciul cauzat fiind recuperat și predat persoanei vătămate. În al doilea caz sunt bănuiți doi bărbați, în vârstă de 40 de ani și 48 de ani, unul din comuna Șimșina, județul Sălaj și altul din Târgu Lăpuș.
În continuare, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

Te-ar putea interesa si

URMARE ACCIDENT ROGOZ: Femeia din Cupșeni rănită în timp ce mergea la final de august la o nuntă a decedat la spital

Vasile Dale

ÎN NOAPTEA DE REVELION: Persoane rănite în urma folosirii petardelor şi pocnitorilor la Suciu de Sus, Poienile de Sub Munte și Botiza

Redactie

COPALNIC-DEAL: Accident rutier din cauza unui bărbat care s-a urcat la volan fără a avea permis de conducere

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.