Maramuresul Istoric

URMĂRIRE ÎN TRAFIC LA CRĂCIUNEŞTI: Depistat de polițiști în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere

Ieri, 25 ianuarie, polițiștii Secției 6 Sarasău aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN 18, au observat, pe raza localității Crăciunești, un autoturism care s-a angajat într-o depășire periculoasă.
Polițiștii au procedat la urmărirea și oprirea autoturismului, la volanul căruia a fost identificat un bărbat de 48 de ani din Sighetu Maramației.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
****

Ieri, 25 ianuarie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale- Biroul Urmăriri, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Baia Mare, pe numele unui bărbat de 33 de ani.
Acesta a fost condamnat la 2 ani și 9 luni detenție pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier, fapt pentru care a fost depus în Penitenciarul Baia Mare.

În urma activitățiilor de verificare, polițiștii au constatat că bărbatul de 48 de ani avea permisul de conducere anulat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

SUNĂ RESPONSABIL! Două minore din Repedea au sunat la 112 și au spus că le-a răpit un bărbat. Apelul fals la 112 pune vieți în pericol!

Redactie

VIŞEU DE SUS: Ordin de protecţie pentru că şi-a agresat soţia

Redactie

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: A intrat cu maşina sub un TIR la Vişeu de Sus. Pe șoferul vinovat abia l-au ținut doi salvatori atât era de beat. 1,76 în etilotest

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.