Important

CONTRABANDĂ: Depozit clandestin de țigări depistat în Baia Mare

În cadrul unor cercetări desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminălității Economice Maramureș privind săvârșirea infracțiunii asimilate contrabandei, aceștia au identificat ieri, 27 ianuarie, un depozit clandestin de țigări de contrabandă destinate plasării pe piața neagră.
Este vorba despre o anexă a unui imobil folosită de către un băimărean în vârstă de 63 de ani, de unde polițiștii au ridicat 1.990 pachete de țigări, produse accizabile care trebuiau plasate sub un regim vamal, provenite din contrabandă, în valoare totală de aproximativ 29.850 de lei.
La activitățile efectuate s-a beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul Grupei Canine și al tehnicienilor din cadrul Serviciului Criminalistic.
În cauză continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, în vederea identificării tuturor participanților la activitatea infracțională și a tragerii acestora la răspundere penală. (foto arhivă)

Te-ar putea interesa

CURSĂ INFERNALĂ în ziua de Crăciun: A furat un TIR, a distrus o mașină de poliție, a rănit un polițist. Ieri, cel de la volan a fost arestat preventiv

Vasile Dale

LET’S DO IT, ROMANIA! Curățenie generală în Maramureş, pe 21 septembrie

Vasile Dale

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR ÎN SISTEM INTEGRAT: 50 de poliţişti în stradă pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere

Redactie

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult