Recomandate

SE ÎNTÂMPLĂ PE DRUMURILE DIN JUDEŢ: Accident la Borşa, maşină răsturnată la Mocira (FOTO)

S-a circulat azi greu pe drumurile din jude, se pare că iarăşi autorităţile au fost luate prin surprindere de zăpada căzută azi noapte… Un exemplu este maşina răsturnată la Mocira, din cauza carosabilului necurăţat.

****

Bărbat de 42 de ani identificat de polițiști în trafic fără permis de conducere

Ieri, 28 ianuarie, ora 10.50, polițiștii din cadrul Secției 2 Bogdan Vodă, au oprit pentru verificări, pe raza comunei Ieud, un autoturism, la volanul căruia au identificat un bărbat de 42 de ani din comună.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Accident rutier produs în Borșa

Ieri, 28 ianuarie, ora 15.50, polițiștii din Borșa au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Repezii.
În urma cercetării la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 33 de ani din Săliștea de Sus, aflat la volanul unui autoturism, a intrat în coliziune cu un alt auto, care circula din sens opus, condus de o tânără de 19 de ani din Borșa.
În urma impactului a rezultat vătămarea tinerei de 19 de ani, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.
În cauză polițiștii continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO/foto: Șoferul (18 ani) băut și cu permisul suspendat. Accident teribil între Sălnița șI Vima Mică. 3 răniți, unul încarcerat. Accident și la Sighet (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: ACUZAȚII GRAVE – Un bărbat din Baia Sprie susține că soția lui ar întreține relații sexuale în fața fiului lor în vârstă de 8 ani. Rudele mamei neagă vehement acuzațiile (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Accident rutier pe str. Industriei, patru victime – actualizare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.