BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

FOTO – Străzile din Bicaz o adevărată bătaie de joc a doctorului-primar Dorin Mitre la adresa locuitorilor din comuna Bicaz

Ați crezut că le-ați văzut pe toate în satul Iadăra (comuna Mireșu Mare) unde primarul PNL-ist (fost PSD-ist) și-a bătut pur și simplu joc de reabilitarea străzilor! Ei bine, vă înșelați. Astăzi trecem în Țara Codrului, în comuna Bicaz.

Acolo străzile arată exact ca acum 50-60 de ani. De altfel, unul dintre localnici a comentat mai multe fotografii postate pe rețelele de socializare de o localnică. Iar mesajul nu face decât să confirme o realitate dură: ”Trist! Dați-vă ceasurile cu 50 de ani în spate!”.

”Asa arată drumurile în comuna Bicaz,Maramureș în anul 2021… asfaltate de DOCTORUL Mitre Dorin fiind şi PRIMAR” scrie o localnică la fotografiile postate pe rețelele de socializare. Iar comentariile nu au contenit să curgă.

”Bravo, oamenii încă nu știu să își spună ofurile. Ei cred că îi singurul medic care ar putea să îi trateze. Mai sunt medici. Eu am zis de mult că domnul Mitre nu își face nicio meserie cu normă întreagă. Sunt jalnice toate drumurile și din comuna și din satele alăturate”. ”Regretele sunt prea târzii… Asta e cruntă realitate, trebuie să ne conformăm. Sunt 2 soluții: statul în casă sau cizmele de gumă!!”.

”Aduc eu o mașină de piatră și se rezolvă treaba! Momentan în stația de sortare nu este stoc de piatră. Am vorbit eu cu un prieten și o zis că mă anunță când va fi stoc de piatră. Cel mai probabil săptămâna viitoare! Până arunci folosiți cizmele (pantofii sunt depășiți de situație!). Am făcut comandă și la cimitir pentru o mașină de piatră dar momentan vremea nu ne permite pentru a se putea ajunge sus la cimitir. Și acolo e dezastru. Da cum se vede toți cei responsabili sunt total nepăsători!!! Rusine!!!!!!!!”

”Păi la ce va așteptați dacă în 20 de ani de mandat nu a făcut aproape nimic la ce îl mai votați?” ”Hopa văd că au apărut susținătorii domnului primar-doctor. Ăsta e alaiul Împărătesc. De 20 de ani de când e primar nu a făcut nimic, înafară de a vărui pomii primăvara. Și cam atât”.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: IMPLICAT ÎN TRAFIC DE DROGURI – Cine este cântărețul bisericesc din Vișeu de Sus care s-a urcat beat la volan și a provocat un accident în Noaptea de Înviere

Vasile Dale

ACCIDENT DURA: O maşină în care se aflau doi adulţi şi trei copii a intrat într-un pom

Vasile Dale

FĂRCAŞA: Bărbat din Ţicău, prins băut la volan

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.