BREAKING NEWSImportantRecomandate

FOTO, VIDEO / URMĂRIRE NEBUNĂ ÎN BAIA MARE – Șofer beat și fugar blocat în stradă de patru echipaje de poliție (actualizare)

Accident rutier ăn Baia Mare. Șoferul vinovat de producerea acestuia nu a oprit la fața locului, continuându-și deplasarea. Conducătorul auto al mașinii avariate a sunat la 112 și a trecut în urmărirea șoferului fugar. Acesta le-a indicat tot timpul polițiștilor locația unde se află.

Ajunși pe strada Culturii patru echipaje ale Poliției Baia Mare au reușit să îl blocheze în trafic pe șoferul fugar.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la spital pentru recoltare de probe biologice.

Pe numele lui s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice în urma căruia s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, părăsirea locului accidentului.

ACTUALIZARE – ActualMM.ro

Unul dintre șoferii implicați în evenimentul rutier de aseară (cel care conducea mașina marca Volkswagen cu numere de Satu Mare), de pe strada Culturii din Baia Mare ne-a contactat și povestit întreaga întâmplare. Potrivit acestuia, în timp ce conducea în zona Dacia Service de la ieșirea din oraș, într-un sens giratoriu, un autoturism marca Audi cu numere de Maramureș l-a accidentat, după care a accelerat rapid încercând să fugă de la fața locului. Cititorul nostru ne-a povestit că a sunat la Poliție și a pornit în urmărirea Audi-ului, vorbind în același timp cu agenții pentru a le spune încotro se îndreaptă fugarul.

Ajunși pe strada Culturii, șoferul Volkwagen-ului a reușit să depășească fugarul și s-a poziționat în fața acestuia, blocând-ul. În încercareade a scăpa din nou, șoferul fugar a încercat să accelereze și să intre în intersecție pe roșu, însă a reușit doar să mai lovească o dată mașina păgubitului. Profitând de moment, bărbatul s-a dat jos din mașină și i-a luat cheile de la mașină fugarului, până la venirea polițiștilor.

Te-ar putea interesa si

SFÂNTA MARIA: TÂRGUL ”BUN DE MARAMUREȘ”

Redactie

DESCINDERI ÎN 5 LOCALITĂŢI DIN JUDEŢ: PESTE 100 DE TONE DE AGREGATE MINERALE, INDISPONIBILIZATE

Redactie

MĂSURI DE SIGURANŢĂ: Elevii navetişti din judeţ au primit recomandări şi sfaturi din partea poliţiştilor

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.