BREAKING NEWSRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV VIDEO – Cei trei fugari din Ponorâta nu au fost încă prinși. Sindicaliștii din poliție sunt revoltați

Revenim cu informații noi despre cazul care a șocat o țară întreagă în care doi polițiști care au intervenit la o solicitare venită prin 112 au fost atacați cu bâte și bolovani de mai multe persoane în cartierul Ponorâta, comuna Coroieni. Întreaga noapte mascații de la SPIR Maramureș, sprijiniți de jandarmi i-au căutat în păduri cu câini de urmă.

Ce spun sindicaliștii de la Europol

”Singura patrulă de poliție de pe o rază de 70 km, din zona Târgu Lăpuș, Maramureș, a intervenit în această după amiază la un apel 112 în care o mamă reclama că tatăl i-a luat copilul și o amenință. Se întâmpla în cartierul de rromi Ponorâta, com. Coroieni, unde legea se face cu parul în mână și unde autoritățile locale nu au făcut nimic pentru cea mai săracă comunitate din România, așa cum s-a mai relatat în presă.

După ce polițiștii au intervenit și au reușit să redea copilul mamei, tatăl, furios, a început să adreseze injurii și amenințări. Iar în momentul în care colegii au vrut să îl rețină pentru a-l conduce la sediu, acesta a fost „sprijinit” de ceilalți localnici care i-au atacat pe colegii noștri cu bolovani și pari și au distrus autospeciala în care se aflau polițiștii.

Până în acest moment a fost identificat și reținut doar un bărbat din cei aproximativ 12 care au participat la atacul violent. Aceștia vor fi cercetați pentru ultraj și distrugere. Din fericire, colegii noștri au scăpat fără vătămări, dar deznodământul putea fi altul dacă nu reușeau să ajungă la mașină” scriu sindicaliștii de la Europol.

Autospeciala Poliției distrusă

”Așa arată „autospeciala” de poliție după intervenția polițiștilor în cartierul de rromi Ponorâta, com. Coroieni, jud. Maramureș. Acum rămâne doar să ne spună procurorii că cei aproximativ 12 agresori rromi nu prezintă pericol social și trebuie cercetați în stare de libertate. Felicitări colegilor pentru intervenție și pentru faptul că au reușit să evite să fie vătămați” au arătat sindicaliștii Europol.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

FOTO / VIDEO – Căutări disperate la Borșa. Femeia în vârstă de 87 ani a fost găsită decedată (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

A PLECAT LA CULES DE CIUPERCI: Băiat de 14 ani, rătăcit în zona Chelinţa, căutat de salvamontişti. Minorul s-a întors acasă – ACTUALIZARE

Redactie

COVID-19, BUDEȘTI: Dorința ”preotesei” Nănăștean, secretara primăriei: “Doamne dă să vă infectez!”. Detectivul a sunat la 112 și i-a făcut trei plângeri

Redactie

1 mesaj

Baia Mare februarie 2, 2021 at 9:23 am

in fiecare zi pe soseaua cea noua din valeni,coroieni,razoare e plin de carute ale romilor.le face cineva ceva???ma indoiesc.tuturor le e frica sa se lege de ei.noi platim asigurare si rovineta sa aiba ei pe unde sa circule.ar trebuii sa le explice cineva domnilor astia politisti ca salariul nu vine ca sa te prezinti in uniforma platita de stat si sa te plimbi cu masina.trebuie sa iti faci si datoria!!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.