BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO EXCLUSIV – PRINS: Tâlharul cu cagulă a fost prins. Este vorba de un tânăr de 19 ani din Lucăceşti

Azi, 02 februarie, polițiștii din Baia Mare au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unei persoane bănuite de comiterea tâlhăriei calificate produse în interiorul unei case de pariuri, în seara zilei de 30 ianuarie a.c..

În urma percheziției polițiștii au identificat un tânăr de 19 ani din Lucăceşti, comuna Mireșu Mare, și aproape 7.000 de lei care au fost ridicați cu ocazia percheziției.

Față de tânăr s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Instanței de Judecată cu propunere de arestare preventivă.


UPDATE: Judecatoria Baia Mare a dispus arestarea preventiva a inculpatului Cătălin Marius Marieș pentru urmatoarele 30 de zile.

ACTUALIZARE

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus la data de 02.02.2021, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul M.M.C. pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, prev. de art. 233, art. 234 alin. 1 lit. a, c și d Cod penal.

La data de 02.02.2021, faţă de inculpatul M.M.C. a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în  data de 30.01.2021,  în jurul orei 20:52, inculpatul M.M.C., având fața acoperită cu o cagulă, a pătruns în incinta unei agenții de pariuri situată pe raza municipiului Baia Mare de unde, prin exercitarea de acte de violență și amenințări cu cuțitul la adresa persoanei vătămate – angajată a agenției – care se afla în timpul programului de lucru, a sustras suma totală de aproximativ 11.000 lei.

La data de 02.02.2021, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ACŢIUNI DE PREVENIRE: 16 acţiuni punctuale proprii organizate săptămâna trecută de poliţiştii maramureşeni

Vasile Dale

ACCIDENT PE DN 18: Căruţă nesemnalizată, lovită de o maşină la Vişeu de Jos (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Avem declaraţia primăriţei din Şieu. Prejudiciul este de 90.000 de lei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult