BREAKING NEWSImportant

ISJ Maramureș: Logopedie, metode de consiliere – toate adaptate cerințele impuse de învățământ on-line (foto)

În perioada 21-29 ianuarie 2021, în cadrul parteneriatului încheiat între Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, reprezentat de doamna prof. dr. Costin-Hendea Anca Minodora, inspector școlar general și domnul prof. Țiudic Adelin Petru, inspector școlar pentru învățământ special, Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș, reprezentat de doamna Luminița Georgescu, inspector principal de poliție, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Maramureș, director prof. Bud Cristina Elena, s-au desfășurat o serie de activități, care au cuprins întâlniri tematice ale consilierilor școlari și ale profesorilor logopezi din Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Maramureș.

Activitățile au surprins exemple de bune practici, desfășurate în cabinetele de asistență psihopedagogică și cabinetele de logopedie interșcolare, adaptate la contextul pandemiei.

S-au prezentat o serie de strategii de intervenție, metode de consiliere, instrumente de lucru nou create sau adaptate noilor cerințe impuse de mediul on-line.

Te-ar putea interesa si

RUTIERE: Neregulile privind starea tehnică sancţionate de poliţiştii din Dumbrăvița

Redactie

SOLIDARITATE: O femeie din Deva și-a cheltuit mare parte din venit ca să vină cu un taxi în Sighet să ducă refugiați la ea acasă

Redactie

Județul Maramureș, prezență apreciată în cadrul ediției virtuale a Târgului de Turism al României 2021

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.