“A fost odată că niciodată… Așa încep poveștile noastre dragi. Octavian Cioltea a fost sufletul nostru, al marii familii FC Prietenia. Este o perioadă care aprinde în sufletul nostru cele mai frumoase amintiri. Erau zile în care îl sărbătoream pe Bunicu… Așa am fi vrut să se întâmple și anul acesta. Din păcate, am rămas cu amintirile, cu o lacrimă în colț de ochi și, poate, o floare.
Momentele frumoase trăite de noi cu Bunicu în Baia Mare sau în cantonamentele din țară și străinătate au fost cele care au dus la sudarea relațiilor prietenești din marea noastră familie. Octavian Cioltea a fost sufletul FC Prietenia Baia Mare. Ne-am fi dorit să putem să îi spunem La mulți ani!, ca mai apoi să îi cântăm și, împreună, să ne legăm în horă, braț cu braț, umăr lângă umăr, la imnul nostru drag!
Un început de februarie bacovian, cu fulgi imaculați și stropi de ploaie. Octavian Cioltea… sufletul unei stări de spirit, FC Prietenia Baia Mare! Fie-i memoria binecuvântată!”,
este mesajul membrilor Clubului FC Prietenia, la un an de la decesul celui căruia îi spuneau Bunicu.

Trebuie să spunem că avocatul Octavian Gheorghe Cioltea a decedat în 16 februarie 2020, la vârsta de 70 de ani. Era președintele de onoare al clubului de old-boys FC Prietenia Baia Mare, pentru care a jucat 430 de meciuri și a înscris 133 de goluri.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.