Eveniment

Organizatorii Neversea au anunțat primul val de artisti pentru editia din 2021.

Organizatorii Neversea au anunțat primul val de cântăreți care şi-au confirmat prezența la ediția de anul acesta.

TYGA, Dimitri Vegas & Like Mike, Black Eyed Peas, Don Diablo, Nicky Romero se numără printre cei care vor participa la a patra ediție Neversea și promit show-uri de excepţie.

Organizatorii Neversea lucrează intens pentru pregătirea celui mai mare festival de muzică de la malul Mării Negre. Aceștia își așteaptă fanii în pași de dans, pe nisip, între 8 și 11 iulie, pe Insula Visurilor din Constanța. Vor să asigure cele mai bune și sigure condiții şi speră că vara anului 2021 ne va readuce festivalul preferat de la malul Mării Negre.

Artiștii care au confirmat prezența la noua ediție a festivalului sunt nerăbdători să revină pe una dintre scenele lor preferate și abia așteaptă să cânte în fața zecilor de mii de fani. Taboo, unul dintre componenții celebrei trupe Black Eyed Peas le-a transmis românilor și un mesaj.

Taboo, membru Black Eyed Peas: „Salutare fanilor Neversea! Sunt Taboo de la Black Eyed Peas și venim în România. De fapt, ne întoarcem în România, în această vară. Fiți alături de noi la Neversea, în iulie. Sper ca această vară să ne facă să uităm de cea de anul trecut. Rămâneți aproape.”

Pe lângă cei de la Black Eyed Peas, vor fi prezenți la festival și Tyga, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Nicky Romero şi Tchami. Toţi abia așteaptă să facă senzație pe scena Main Stage. Vor fi 4 zile și 4 nopți de distracție și libertate, de muzică bună și de bucurie. Festivalul va avea loc în cele mai bune și sigure condiții pe plaja din Constanța, acolo unde pot fi admirate şi spectaculoase răsărituri, alături de cei mari mari artiști și DJ-i din lume.

Edy Chereji, director comunicare Neversea: „Ne pregătim cu optimism pentru această vară și avem încredere că grupurile de lucru create între reprezentanții autorităților și industria de evenimente vor da naștere acelor măsuri care ne vor permite să reluăm activitatea așa cum s-a întâmplat și în cazul altor industrii.”

Organizatorii vor respecta toate recomandările autorităților, pentru desfășurarea festivalului în condiții de siguranță.

Sănătatea fanilor, artiștilor și a oamenilor implicați în organizarea evenimentului, sunt cele mai importante pentru creatorii Neversea, alături de distracția garantată.

Te-ar putea interesa si

AVEM FILMUL VIDEO AL INTERVENȚIEI – Adolescentul de 16 ani susține că i-ar fi fost ștersă înregistrarea din telefon însă am recuperat-o!

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: La ora 23.00 o fetiță de 5 ani a ieșit în stradă și s-a izbit de o mașină în zona Cuprom din Baia Mare (actualizare)

Vasile Dale

Jandarmul maramureşean cu 100 de donări de sânge a primit o distincție semnată de patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.