BREAKING NEWSImportantRecomandate

În ce scenarii vor funcţiona unitățile de învățământ preuniversitar din Maramureş de luni, 8 februarie

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit în ședință extraordinară, în sistem online, și a aprobat scenariile de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din județul nostru, a precizat președintele CJSU, prefectul Nicolae-Silviu Ungur.

Sunt 156 de unități de învățământ/structuri care vor desfășura cursuri în scenariul roșu, 164 unități de învățământ/structuri care vor funcționa în scenariul galben și 78 unități de învățământ/structuri care vor avea cursuri în scenariul verde, a mai precizat prefectul de Maramureș.

Scenariile au fost aprobate, urmare a propunerilor Consiliilor de Administrație ale unităților de învățământ din fiecare localitate, avizate de către Inspectoratul Școlar Județean Maramureș și Direcția de Sănătate Publică Maramureș, respectiv a ratei de incidență cumulate în ultimele 14 zile transmisă de către DSP.

De asemenea, tot în baza acestei rate de incidență a fost actualizată lista cu unitățile administrativ-teritoriale unde vor fi respectate, începând de luni, 8 februarie a.c., regulile stabilite de către CJSU Maramureș în domeniul sănătății publice pentru prevenirea și limitarea infecției cu virusul SARS-CoV-2.

Click aici pentru a vedea incidența în format PDF.

Click aici pentru a vedea incidenta pe fiecare instituție de învățământ în format PDF.

Te-ar putea interesa si

COMERŢ ILICIT: 19 infracțiuni de contrafacere de mărfuri

Redactie

PROIECT: CREȘTEREA EFICIENȚEI ENERGETICE PRIN REABILITAREA TERMICĂ ȘI MODERNIZAREA SEDIULUI POLIȚIEI ORAȘULUI BORȘA

Vasile Dale

Exclusiv: Crimă la Vișeu de Sus. Suspectul a fost prins de polițiști (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.