BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO/VIDEO/ACTUALIZARE: Incendiu la Sighetu Marmației. Intervin pompierii. O maşină s-a făcut scrum

Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp pe str. Lucian Blaga, din Sighetu Marmației. O locuință situată în imediata apropiere a unei brutării a luat foc. La fața locului au fost trimise echipajele pompierilor militari din Sighetu Marmației, dar și un echipaj de prim ajutor SMURD. Totodată polițiștii dirijează traficul rutier.

ACTUALIZARE

La localizarea si lichidarea incendiului au actionat 3 echipaje de stingere de la Detasamentul de Pompieri Sighetu Marmatiei. La actiune a participat si echipajul de prim ajutor EPA SMURD, din cadrul subunitatii, care a asistat o persoana, care a suferit un atac de panica. Persoana, de sex feminin, a fost transportata la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei.
Au fost afectate o bucatarie de vara si un garaj.

Au ars circa 100 mp acoperis din lemn al garajului, aproximativ 75 mp pod din lemn garaj, circa 45 de mp acoperis bucatarie de vara si un autoturism. Cauza probabila: scântei mecanice.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Lupte de stradă între poliție și doi tineri pe DN1C la Satulung. Încătușați în trafic după un pont primit la 112. Șoferul pozitiv la cinci substanțe interzise

Vasile Dale

FURT LEMNE: Material lemnos confiscat de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Bogdan Vodă

Redactie

INFRACŢIUNI MULTIPLE: Un vişeuan a încercat să se sustragă controlului poliţiştilor, însă a fost prins iar acum este cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.