BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Haos şi în Maramureșul Istoric. Accidente și blocaje pe DN18 în pasul Hera

Iarna a pus stăpânire și pe Maramureșul Istoric. Pe DN18 între Sighetu Marmației și Borșa, în zona pasului Hera, e haos pe șosea. Sunt autotrenuri care nu mai putut urca și au rămas imobilizate atât în Rona de Sus cât și în Petrova.

Un șofer de aproximativ 50 de ani a intrat în derapaj în pasul Hera și a ajuns în șanțul din beton.
Ceilalti participanți la trafic au sărit să îl ajute și l-au scos din mașină. Din fericire acesta nu a fost rănit, însă mașina a fost avariată.

ACTUALIZARE Practicabilitate drumuri

Zapada framantata cu grosimea de până la 1 cm se gaseste depusa pe majoritatea sectoarelor de drumuri publice din judet.



Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu 26 utilaje si au raspandit 191 tone de material antiderapant pe: DN1C, varianta de ocolire a municipiului Baia Mare, DN18, DN19, DN17C, DN18B.

Ninge viscolit pe toate sectoarele de drumuri publice, vantul prezinta intensificari cu viteze de pana la 40 km/h in Pasul Gutai, 60 km/h pe Dealul Hera.

In zonele joase se semnaleaza ceata. Vizibilitatea este redusa in trafic sub 100 de metri in Pasul Gutai, intre km15 si km35 si in Pasul Prislop, intre 156 si km 180.

CJSU recomanda conducatorilor auto sa conduca preventiv, sa isi adapteze viteza la conditiile meteorologice si la cele de pe carosabil, sa evite bruscarea comenzii vehiculelor, sa mareasca distanta intre vehicule pentru a putea opri in conditii de siguranta si sa foloseasca cu precadere frana de motor.


CITEŞTE ŞI

Te-ar putea interesa si

FOTO: Accident pe bd Decebal în zona Meda. Pieton accidentat lângă sediul Pompierilor

Vasile Dale

Starețul unei mănăstiri ortodoxe pe rit vechi din Maramureș s-ar fi căsătorit! Imagini EXCLUSIVE de la nuntă. Două luni nimeni nu a știut unde a ”dispărut” călugărul

Vasile Dale

PREVENIRE: POLIŢIŞTII RUTIERI DIN MARAMURES SI SALAJ SUNT PREZENŢI ÎN TRAFIC

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult