BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Demisia de onoare? Fărădelegi la Asociația pensionarilor din Ministerul de Interne

Ceterchi Ioan, alintat Bebe de apropiați, este președintele Asociației pensionarilor din Ministerul de Interne. După ce a ieșit la pensie, colonelul in rezerva, obișnuit probabil cu șofatul sub influența licorilor bahice încă din vremea in care era ofițer de economic, și-a dus obiceiul pe roti și după lăsarea la vatră.

I s-a făcut semnal regulamentar sa oprească, el a călcat pedala accelerației dar după o urmărire ca-n filme, a fost blocat in trafic de colegii lui mai tineri.

Colonelul a încercat să-i impresioneze pe tinerii agenți și căuta să le arate numărul de telefon al celei ce era șef de inspectorat. Agenții nu s-au lăsat impresionați și i-au cerut să sufle în etilotest. Colonelul, recalcitrant a refuzat. A fost condus la recoltare de probe biologice dar și acolo a fost persiflant cu oamenii legii și cu personalul medical.

Cu toate aerele de fost milițian, agenții l-au trimis în judecată și după aproape doi ani de procese, instanța l-a condamnat la 1 an și două luni închisoare cu suspendare. Ba mai mult, pentru a-l da exemplu în societate, instanța l-a obligat pe colonelul Bebe la 70 zile muncă în folosul comunității.

Încă nu am găsit pe nimeni care să ne confirme că timp de doua luni, Bebe să fi plivit zonele verzi ale municipiului Baia Mare și nici măturând trotuarele.

Aproape că am putea trece cu vederea peste toate cele de mai sus însă, ne așteptam ca persoana găsită vinovată și condamnată, să nu mai conducă Asociația Pensionarilor din MAI Maramureș. Domnule Ceterchi, de onoare și demnitate, ați auzit???

Te-ar putea interesa si

Accident rutier în Băiuț. Şoferul vinovat, cu permisul de conducere anulat, a părăsit locull accidentului

Redactie

EXCLUSIV VIDEO – Deces învăluit în MISTER în BAIA MARE – Un bărbat a fost găsit decedat având trei cuțite înfipte în el (actualizare)

Vasile Dale

VIDEO/FOTO: Mame și copii refugiați din fața războiului din Ucraina sunt găzduiți la Târgu Lăpuș și Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.