BREAKING NEWSRecomandateTara Codrului

FOTO EXCLUSIV: Biciclist lovit de o maşină la Ulmeni

Ieri, 11 februarie, ora 13.45, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de circulație pe raza orașului.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 27 de ani din Chelința s-a deplasat cu bicicleta pe strada Gării din Ulmeni, iar la intersecția cu DJ 108/A, pe strada Petre Dulfu, a fost surprins și accidentat de un autoturism, la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 27 de ani din oraș.

Ambii bărbați implicați în accidentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto, iar în cazul biciclistului, etilotestul a indicat 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor doi, fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

FOTO EXCLUSIV: BĂTAIA DE JOC A DSP MARAMUREȘ CONTINUĂ: ”Cum se simte bunica”? Răspuns: ”E bine. E moartă de o săptămână și jumătate!”

Redactie

Două femei din Ocna Șugatag și Borșa au fost bătute de soți în prima zi a anului 2023. Un tânăr din Băița a încălcat ordinul de restricție emis de judecători

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Accident rutier la Satulung. O maşină a ajuns în şanţ

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.