BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

Galerie foto: S-au verificat lucrările de reabilitare a DJ 187 Leordina – Poienile de sub Munte

Reprezentanții Consiliului Județean Maramureș, echipa de implementare, împreună cu Supervizorul, Antreprenorul și Proiectantul au efectuat, miercuri 10 februarie, o verificare a lucrărilor de reabilitare a DJ 187: Leordina (DN 18) – Ruscova – Repedea – Poienile de Sub Munte, proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală II. Verificările s-au efectuat în baza notelor de constatare întocmite și comunicate anterior de Supervizor privind respectarea condițiilor contractuale impuse în realizarea lucrărilor.

Mai mult, administrația locală Repedea a solicitat execuția unor lucrări de protecție a malului drept al râului Repedea, precum și realizarea unui zid de sprijin de protecție împotriva alunecărilor de teren în zona drumului. Nota de constatare întocmită în urma acestei vizite cuprinde nouă puncte importante de care constructorul trebuie să țină cont în efectuarea în continuare a lucrărilor de reabilitare a drumului.

Pe diverse tronsoane de drum au fost identificate degradări ale părții carosabile executate anterior, situație care va fi analizată de către Proiectant în baza testelor deja solicitate antreprenorului și remediată de către acesta din urmă pe cheltuiala proprie. S-au solicitat soluții tehnice pentru toate problemele identificate: de la degradarea părții carosabile, revizuirea soluțiilor privind scurgerea apelor pluviale, realizarea unor podețe tubulare pentru descărcarea apelor pluviale pe unele sectoare de drum până la analizarea oportunității execuției unor lucrări de protejare a părții carosabile împotriva căderilor de piatră de pe versanți.



Termenul limită până la care Proiectantului și Antreprenorului li s-a solicitat identificarea unor soluțiile tehnice pentru remedierea situațiilor semnalate este 24 februarie. Vom reveni cu informații suplimentare pe parcursul derulării evenimentelor.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

Te-ar putea interesa si

MISIUNE DE SALVARE: Cioban atacat de urs în zona Igniș. De fapt a mințit! El căzuse din cauza alcoolului

Vasile Dale

TRAGEDIE IN MARAMURES / ACTUALIZARE: UN TANAR SI-A PIERDUT VIATA INTR-UN TERIBIL ACCIDENT RUTIER (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

TRAGEDIE IMENSĂ: Azi-noapte a murit fratele lui Cristi, unul dintre tinerii omorâţi pe trotuar de un şofer drogat

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult