BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Traficanți de cocaină din Bistrița Năsăud blocați în trafic la Bogdan Vodă de polițiștii de frontieră maramureșeni. Dozele erau ascunse în cutia de gumă de mestecat!

Acțiune de amploare în trafic a polițiștilor de frontieră maramureșeni. Cititorii noștri ne-au relatat că în această seară pe drumul județean Vadu Izei – Săcel, în localitatea Bogdan Vodă, un autoturism a fost blocat în trafic de mai multe echipaje ale poliției de frontieră din Maramureș.

Cititorii ne-au relatat faptul că din autoturism au fost scoși și încătușați trei tineri. Mașina a fost percheziționată și se pare că în interior au fost găsite droguri (cocaină se pare). ”Am auzit când i-au întrebat de unde sunt. Unul zicea că este din Bistrița dar locuiește în Maramureș, iar ceilalți doi ziceau că sunt din Bistrița. Aveau ceva pliculețe cu ceva praf alb în mașină. Vorbeau de cocaină” ne-a scris cititorul nostru.

Informațiile ne-au fost confirmate și de purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmației. ”Da pot să confirm că am avut o acțiune la Bogdan Vodă. Mâine vom știi mai multe detalii. În acest moment ancheta este în plină desfășurare” ne-a declarat Iulia Stan, purtător de cuvânt ITPF Sighet.



ACTUALIZARE – ITPF SIGHETU MARMAŢIEI

În data de 12.02.2021, la ora 16.15, un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus – ITPF Sighetu Marmației, aflat în exercitarea atribuțiilor specifice, a oprit pentru control un autoturism marca Volvo, înmatriculat în România care circula pe raza localității Bogdan Vodă, județul Maramureș.
În autoturism se aflau trei tineri, cetățeni romani, cu vârste de 22, 24 şi 32 de ani, toţi trei domiciliați pe raza județului Bistrița-Năsăud, iar în urma controlului efectuat, au fost descoperite, în cotiera autoturismului, 45 de pliculețe care conțin o substanță alba, posibil a fi interzisa la deținere.
Substanța a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor şi urmează a fi trimisă la un laborator de specialitate pentru expertiză.
În cauză se fac verificări pentru documentarea întregii activităţi sub directa coordonare a unui procuror, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Te-ar putea interesa si

PERCHEZIŢIE DOMICILIARĂ: Băimărean reţinut pentru 24 de ore pentru contrabandă

Vasile Dale

ULTIMĂ ORĂ: Tarom va opera zborurile Londra Stansted – Baia Mare

Vasile Dale

SINUCIDERE: Un bărbat din Rodina s-a spânzurat după ce banca i-ar fi pus casa în vânzare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult