BREAKING NEWSEveniment

FOTO – DE LA CITITORI: Serviciile de urgență ignoră cetățenii?

Cititorii noștri stăpânii noștri! În cele ce urmează vă prezentăm o sesizare primită în această seară de la un băimărean din zona bulevardului Traian. O redăm fără să facem niciun comentariu.

”Serviciile de urgență ignoră cetățenii! Ora 18.25 – bulevardul Traian din Baia Mare. Trecerea de pietoni de la Ursus. Un cetățean bine îmbrăcat, cade secerat de pe picioare. Imediat, câțiva trecători îl ridica și îl aseaza pe o bancă. Omul este inconștient. Un tânăr suna la 112. Cetățeanul zăcea pe bancă. Afara, minus 6 grade. Timpul se scurge. Nu apare nici un salvator. După vreo 10 minute, prin zona trece un echipaj de poliție. Cel de la volan vorbea la telefon iar cel din dreapta butona telefonul. Tânărul care apelase 112, le face cu mâna să-i acorde ajutor. Erau prea ocupați cu telefoanele. Nu vedeau muribundul de pe trotuar. Minutele trec. Nu apare nimeni. Tânărul suna iar la 112. Am vizionat toată scena de pe balcon și mă cuprindea un sentiment de neliniște. Nu se poate așa ceva: un om moare și nimeni nu apare. Au trecut 25 de minute și autoritățile nu fac nimic Alo …. serviciile de urgență … sunteți in folosul cetățenilor!?!?

Te-ar putea interesa si

SCANDAL MONSTRU LA COMBINAT: ZECI DE COPII SI ADOLESCENTI RIDICATI DE JANDARMI SI DUSI LA POLITIE. LI S-AU ARATAT POZE (VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Accident pe DN1 în Lăpușel. Un autobuz cu 30 călători implicat și mai multe autovehicule (galerie foto)

Vasile Dale

DUPĂ GRATII: Reţinuţi pentru tentativă de tâlhărie și furt calificat

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.