Eveniment

”HAI LA JOC DE DRAGOBETE!”: Spectacol online în 24 februarie

Ansamblul Folcloric Național Transilvania organizează în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș evenimentul cultural – tradițional ”Hai la joc de Dragobete!”. Spectacolul este unul înregistrat și va fi transmis online pe pagina de facebook a Ansamblului Folcloric Național Transilvania, la adresa https://www.facebook.com/ansamblultransilvania , în data de 24 februarie 2021, începând cu ora 20.00.
Fiu al Babei Dochia, chipeșul Dragobete, este descris în legendele maramureșenilor ca fiind unul din vestitorii primăverii, patronul dragostei și al bunei-dispoziții.
Așadar, Ansamblul Folcloric Național Transilvania vă invită la un spectacol al dragostei și al bucuriei, un spectacol al tradițiilor românești specifice primăverii. Dansul de Maramureș, dansul bărbătesc și învârtita sunt puse în scenă de corpul de balet al ansamblului, coregrafia fiind semnată de Emil Miheț, iar regia artistică de Iuliana Dragoș. Invitatul special al acestui eveniment este cunoscutul solist vocal Alexandru Pop, devenit deja o emblemă a cântecului străbun din Maramureș.

DRAGOBETELE SĂRUTĂ FETELE!

Te-ar putea interesa si

FOTO: Au băgat frezele pe DN 18 în pasul Prislop și Gutâi. Imagini senzaţionale cu nămeţi mai mari decât maşinile de intervenţie

Redactie

După 4 luni de arest, un cetățean ucrainean a fost achitat definitiv! Polițistul de frontieră provocator premiat de Carmen Dan

Vasile Dale

VIDEO: Bărbat filmat în timp ce sustrăgea două sticle de votcă la un supermarket din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.