Maramuresul Istoric

Borşa: Au dat iama într-un service GSM. Identificați după comiterea unor furturi

Ieri, 22 februarie, ora 10.00, polițiștii din Borșa au fost sesizați de către un bărbat din Moisei, despre faptul că în perioada 20 – 22 februarie a.c., persoane necunoscute au pătruns într-un service GSM din Borșa de unde au sustras mai multe bunuri.
În urma cercetărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că persoanele ar fi pătruns în interiorul service-ului de unde au sustras bunuri în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei.
Totodată, polițiștii au efectuat verificări și la un magazin care are spre vânzare articole vestimentare, în urma unei sesizări care a semnalat sustragerea unor bunuri din interiorul magazinului.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptelor ca fiind doi tineri din Borșa.
Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 80%.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE: Român sechestrat în Liege, salvat de doi maramureşeni (FOTO, VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

CINE PLATESTE PENTRU INCOMPETENTA UNORA: IN LIPSA PARAPETILOR, O SOFERITA A PLONJAT CU MASINA IN PARAUL IZVORUL NEGRU PE UN DRUM ALUNECOS. VICTIMA INCARCERATA SI LA MIRESU MARE (GALERIE FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ŢIGĂRI DE PESTE 7.000 DE LEI: Autoutilitară încărcată cu ţigări de contrabandă, depistată de poliţiştii de frontieră la Vadu Izei (foto, video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.