BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Poliția în alertă maximă la Ocna Șugatag – O elevă de 10 ani a dispărut inexplicabil timp de două ore din școală. Micuța este speriată

Incident neobișnuit astăzi la Ocna Șugatag. O elevă în vârstă de aproximativ 10 ani s-a dus astăzi dimineață la școala generală din localitate. După câteva minute de la începerea orelor, conform informațiilor noastre, eleva s-a cerut de la cadrul didactic pentru a merge la toaletă.

Timp de două ore eleva a fost de negăsit. Cadrul didactic a fost cel care a dat alarma către conducerea unității de învățământ. După ce au căutat-o prin toată școala s-a cerut ajutorul polițiștilor.

După două ore eleva a apărut din senin. Conform surselor noastre aceasta părea speriată și nu a spus unde a fost în acest timp.

În acest moment eleva a fost preluată de un psiholog care încearcă să discute cu ea. Pe de altă parte polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă minora a fost sau nu victima vreunei infracțiuni.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi dimineață, 23 februarie, la ora 8:30, polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați de către directorul unei școli cu privire la faptul că o minoră de 11 ani a dispărut de la școală.

În prima fază a dispariției acesta a informat un coleg prin mesaje scrise pe telefon cu privire la faptul că a fost răpită de mai multe persoane și închisă în portbagajul unui autoturism.

Minora a fost identificată pe raza localității Sat Șugatag.

Din cercetările efectuate de polițiști reiese faptul că această nu a fost răpită și nici nu a fost victima vreunei infracțiuni, nefiindu-i pusă viața în pericol.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lipsire de libertate.

Te-ar putea interesa si

CJ MARAMUREŞ: Rezumatul participării la Târgul de Turism al României 2023 – o invitație de nerefuzat în fascinantul Maramureș

Redactie

EXCLUSIV VIDEO/FOTO: O șoferiță din Ucraina a rămas fără permis după ce s-a oprit cu mașina într-un stâlp. Accident și la Mogoșești

Vasile Dale

Un tânăr a fost prins de polițiștii locali consumând droguri în Parcul Dacia (foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.