BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

PENTRU 14 ZILE: Carantină zonală pentru localitatea Rona de Jos

Președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Maramureș, prefectul Nicolae-Silviu Ungur, a declarat că s-a primit ordinul Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de Stat Dr. Raed Arafat privind instituirea măsurii de carantinare zonală a localității Rona de Jos.

Aceasta va intra în vigoare de astăzi, 24 februarie a.c., începând cu ora 19.00, pentru o perioadă de 14 zile. Restricțiile impuse și măsurile care trebuie respectate de către locuitorii localității Rona de Jos, dar și de către cetățenii care vor tranzita zona carantinată în cele două săptămâni sunt aceleași care au fost stabilite anterior și pentru celelalte localități carantinate zonal din județul nostru. Alte măsuri pentru prevenirea și combaterea răspândirii SARS-CoV-2, precum și pentru soluționarea unor probleme deosebite pe perioada carantinei vor fi stabilite prin Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, a mai adăugat prefectul de Maramureș.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Zilnic sună alarma de avertizare anti-aeriană la Solotvino. Deocamdată nu există risc de bombardament în zona apropiată Sighetului

Redactie

Rechizitoriu DNA, protecție transportatori: Unul este din Maramureș – Lotul de 5 inspectori de trafic rutier au fost trimiși în judecată

Vasile Dale

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Panică în Stoiceni. Femeie întoarsă din Italia, imobilizată de săteni. Corpul de control al Ministerului Sănătăţii vine în Maramureş (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.