Eveniment

MANDATE DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA: Patru maramureşeni condamnaţi pentru incendiere, contrabandă, tâlhărie, respectiv pentru alcool la volan

Polițiștii din Şomcuta Mare au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat de 40 de ani din Satulung. Acesta este condamnat la o pedeapsă de 2 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere.

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea emise pe numele a doi bărbați de 22 respectiv 39 de ani din Baia Mare. Bărbatul de 39 de ani a fost condamnat la 6 ani și 10 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de contrabandă și infracțiuni rutiere, iar tânărul de 22 de ani a fost condamnat la o pedeapsă de 2 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.
Totodată, polițiștii Postului de Poliție Comunal Recea au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat de 28 de ani din Recea. Acesta este condamnat la executarea unei pedepse de 1 an și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.
Toți bărbații au fost încarcerați în Penitenciarul Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT ÎN BAIA MARE: La volanul unui autoturism cu 1.21mg/l alcool pur în aerul expirat

Vasile Dale

VIOLENŢA ÎN FAMILIE: Trei femei, două din Ocna Şugatag şi una din Repedea, agresate în aceeaşi zi de parteneri

Vasile Dale

ÎN VIZITĂ LA FAMILII DEFAVORIZATE SOCIAL: Misiune de suflet a poliţiştilor din Cupşeni

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.