Imagini dezolante au sosit pe adresa redacției Sighet 247, trimise de către un sighetean indignat care a făcut o drumeție prin zona Muzeului Satului din Sighet.

Fotografiile au fost făcute în zona porții nr. 2 de la Muzeul Satului din municipiu.


După cum se poate observa, pe râul Ronișoara s-au format adevărate poduri de PET-uri și alte gunoaie, care, pe lângă peisajul dezolant pe care îl formează, poluează grav cursul de apă.

Din păcate, foarte mulți cetățeni sunt total dezinteresați de cei din jur, aruncând gunoaiele pe unde apucă: în pădure, pe cursurile de apă etc.

Zona vizată în acest articol nu este singura din Sighet cu probleme: probleme mult mai grave întâlnim și pe cursul de apă din Iapa, în special în zona superioară cartierului „Sihei”.

Până în prezent, Garda de Mediu Maramureș nu a făcut absolut nimic pentru o stopa acest fenomen de aruncare și depozitare a gunoiului pe lângă cursurile de apă în zona municipiului Sighetu Marmației. Sperăm ca acest articol să îi trezească la realitate și să acționeze conform legii împotriva celor care se dedau la astfel de fapte.

Sursa Sighet 247

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.