BREAKING NEWSRecomandate

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Patru tineri săltaţi de poliţie, suspecţi că ar deţine droguri (actualizare)

Intervenţie în forţă ale poliţiştilor băimăreni în această după-amiază pe strada Şcolii din Baia Mare. Un autoturism BMW a fost înconjurat de mai multe echipaje de poliţie după ce tocmai parcase.

in interior au fost scoşi patru tineri, iar vehiculul a fost percheziţionat. A fost găsit un recipient cu o substanţă de culoare verzuie, care se presupune că ar fi un drog.

Băimărenii care ne-au trimis imagini foto şi video spun că tinerii au negat că ar deţine droguri. Cu toate acestea ei, au fost urcaţi în autospecialele de intervenţie şi duşi la audieri.

Unul dintre suspecţi ar fi fiul unui cunoscut patron din zonă.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Astăzi, 27 februarie, ora 18.00, polițiștii Serviciului de Ordine Publică au oprit un autoturism, pe strada Școlii din municipiul Baia Mare.

La volanul autoturismului, a fost identificat un tânăr, de 19 ani, din municipiu, iar, ca pasageri, au fost identificate trei persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 24 de ani, toate din județul Maramureș.

În urma controlului corporal și al autoturismului, polițiștii au descoperit mai multe substanțe solide.

Substanțele găsite asupra acestora au fost ridicate și urmează să fie predate Parchetului de pe lângă Curtea de Casație și Justiție  – D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș, pentru cercetări.

Te-ar putea interesa si

Cătălin Cherecheş, primarul fugar din Baia Mare, a fost adus în România pentru a-şi ispăşi pedeapsa

Vasile Dale

BILANŢ 2 APRILIE: 39 de cazuri confirmate în Maramureş, total 2.738 persoane infectate cu virusul COVID-19

Vasile Dale

FOTO: Impact între două mașini pe DN18 la Borșa. Motociclist căzut pe carosabil la Buzești

Redactie

1 mesaj

mo februarie 27, 2021 at 9:35 pm

Apa de ploaie! Cauta tapi ispasitori? E problema cu drogurile, dar teatrul asta ieftin nu convinge pe nimeni ca ceea ce vedem e ceea ce pare, si anume ca astia chiar fac ceva in directia asta! Hai baieti, cu mai mult talent! N-ati ave parte liniste!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.