Important

Eveniment cultural: Miercurea de poezie

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „LIVIU BORLAN” Maramureș organizează de mai bine de un deceniu evenimentul cultural ”Miercurea de poezie”.

Acest proiect cultural a debutat în anul 2011 sub coordonarea poetului Nicolae Scheianu, consultant de specialitate la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „LIVIU BORLAN” Maramureș și se desfășura în Sala Studio a Teatrului Municipal Baia Mare.

De trei luni, acest eveniment se desfășoară online, în sistem video conferință pe pagina de facebook ”Cultura Tradițională Maramureș” a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „LIVIU BORLAN” Maramureș, unde sunt invitați săptămânal câte doi poeți să își recite propriile poezii.

Cei ce iubesc lirica românească contemporană sunt invitați în fiecare miercuri să urmărească manifestarea culturală la adresa: https://www.cultura-traditionala.ro/miercurea-de-poezie-continua-si-in-vremuri-de-pandemie/.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

Te-ar putea interesa si

DUPĂ 15 MAI: Reguli de protecție propuse pentru români

Vasile Dale

BATAIE DE JOC: ELEVII SI NAVETISTII DE PE RUTA CICARLAU – BAIA MARE, CA SARDELELE IN AUTOBUZ. RAMANE SI FARA MOTORINA (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

VIDEO – PREMIERĂ PENTRU ROMÂNIA: Test gratuit COVID-19 pentru toți clienții restaurantului ”Bucătarul Meu” din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.