Recomandate

MARAMUREȘUL RĂMÂNE FĂRĂ PREFECT DIN 4 MARTIE: Cui va preda ștafeta Nicolae-Silviu Ungur

Începând de mâine, 4 martie, Maramureșul rămâne fără prefect. Situația a survenit în urma semnării de către premierul Câțu a Hotărârii de “încetare a exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Maramureș de către domnul Ungur Silviu-Nicolae”, după cum se arată în documentul publicat în monitorul oficial cu numărul 209/03.03.2021.

Potrivit Hotărârii, Ungur are la dispoziție 3 zile, începând de mâine, pentru a preda lucrurile și bunurile care i-au fost încredințate în vederea exercitării atribuțiilor de serviciu.
Nicolae-Silviu Ungur a fost numit în funcția de prefect al județului Maramureș și a depus jurământul în data de 20 decembrie 2019. Acesta nu a avut parte de un rol facil, la scurt timp după ce a fost investit deputând toată isteria cu Coronavirusul.

Așadar, până la investirea noului prefect, județul nostru va rămâne fără prefect.
Jocurile politice l-au plasat în cărți pentru postul de prefect pe USR-istul Vlad Emanuel Duruș. Acesta a primit și girul USR pentru a fi numit în funcție. Rămâne de văzut dacă va primi și “binecuvântarea” de la aleșii care decid numirea prefecților. Așadar, până la investirea noului prefect, județul nostru va rămâne fără prefect.



ActualMM

Te-ar putea interesa si

Prima victimă a caniculei în Maramureș: Un bărbat de 53 ani a căzut în strada și a decedat

Vasile Dale

MARAMUREŞ: Peste 3.600 persoane izolate la domiciliu, verificate de echipajele mixte

Vasile Dale

URMARE CRIMĂ: Pădurarul a fost bătut şi executat în stil mafiot, fiind împuşcat în spate!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult