BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO CITITORI: Dacă ești polițist la rutieră în Vișeu de Sus ești șmecher și la volanul mașinii personale

Primim fotografii și informații ”drăguțe” de la Vișeu de Sus. Șoferul unui autoturism BMW, circula din direcția Vișeu de Jos spre Moisei, iar la un moment dat a încălcat linia continuă, trecând pe contrasens și parcând (așa cum se vede și în fotografiile trimise de cititorii noștri) tocmai în fața unui băruleț din centrul orașului Vișeu de Sus.

Ei bine, se mai întâmplă. Orice șofer mai face câte una de asta. Așa și este, nu putem comenta nimic. Însă tocmai prin prisma faptului că este polițist la Poliția Rutieră Vișeu de Sus ar trebui să fie un exemplu pentru ceilalți participanți la trafic. Inclusiv când nu îmbracă haina instituției la care este angajat. Deocamdată nu îi publicăm numele, deși i-l știm.

Dar când tu vrei ca toți ceilalți participanți la trafic să te respecte în momentul în care îi oprești în trafic pentru control atunci comportă-te și în ”civilie” așa cum trebuie: respectând legislația pe care tu o aplici!

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș s-a sesizat în urma apariției articolului și a dispus efectuarea de verificări în vederea identificării conducătorului auto și pentru dispunerea măsurilor legale care se impun.

Te-ar putea interesa si

ALEGERI PARLAMENTARE: Desfășurarea în bune condiții a procesului electoral

Redactie

”TUPU” cu Poliția Locală Baia Mare: Copiii votanților fideli ai edilului au distrus locul de joacă pentru copii din Parcul Mara. ”Portarii” au venit, au văzut și au plecat (exclusiv video)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Percheziții DNA și DGA la CAS Maramureș dar și la domiciliile celor din conducere

Vasile Dale

1 mesaj

mo martie 5, 2021 at 1:11 pm

No uitati-va, ashe masini nu-s ieftine, trebuie salarii bune pentru a intretine asa ceva… ce? ce fac in plus de banii ce-i cer? pai ce sa facca, tot ce o facut si pana acum, se prefac, ca muncesc, doar ca o perioada s-or preface ca muncesc MAI MULT, dar no, is oameni si ei, iar dupa o vreme revin la vechile obiceiuri, doar ca pe bani mai multi :)).. si masini MAI scumoe, ca doara altfel te urci intr-un… X6 spre exemplu 😉

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.