BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV: Crimă îngrozitoare în Suciu de Sus! Poliţia în alertă (actualizare)

Descoperire şocantă cu puţin timp în urmă pe o uliţă din localitatea Suciu de Sus. Este vorba despre cadavrul unui bărbat de aproximativ 50 de ani care prezenta multiple leziuni la nivelul capului, dar şi pe corp. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje ale Poliţiei Suciu de Sus, Tg. Lăpuş, dar şi echipajul criminalistic de la IPJ Maramureş. Toate activităţile de cercetare sunt coordonate de un procuror criminalist. Totodată, localnicii spun că în zonă au ajuns şi două echiaje medicale de la ambulanţă respectiv SMURD Tg. Lăpuş. Deocamdată autorul nu a fost prins.

Se pare că victima este din Groşii Ţibleşului şi lucra ca şi cioban în zona „Pe coastă”.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 05 martie, în jurul orei 18.30, polițiștii din Suciu de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că a fost găsit cadavrul unui bărbat în curtea unui imobil din localitate.

Victima este un bărbat de 50 de ani din Groșii Țibleșului.

În urma cercetărilor polițiștii au constatat faptul că în jurul orei 16.00, pe fondul unui conflict spontan, victima a fost agresată de către un bărbat de 56 de ani din Suciu de Sus.

Acesta a fost internat la spitalul din Sighetu Marmației.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Judetean de Urgenta C-tin Opris din Baia Mare pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor concrete în care a intervenit decesul.

Polițiștii continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

PERCHEZIŢII LA O LOCUINŢĂ DIN BORŞA / ACTUALIZARE: Mascaţii căutau ţigări de contrabandă. Ce spun poliţiştii (FOTO)

Vasile Dale

ACTUALIZARE: IMPACT INTRE PATRU AUTOVEHICULE LA CATALINA DAR SI LA RECEA. CINCI MASINI AVARIATE, O VICTIMA (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

FOTO DOCUMENT: Teodor Tigan a fost schimbat din director general al Regiei Naționale a Pădurilor ROMSILVA

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.