BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV: SURSE – După numai 24 de ore va intra prefectul Duruș în izolare? Este senatorul Ivan pozitiv Covid-19? (actualizare)

O știre venită pe surse tocmai din interiorul USR Maramureș am decis să o prezentăm cu toate că toți să feresc să o confirme. Senatorul USR Maramureș ar fi fost depistat pozitiv cu noul coronavirus!

Aceleași surse spun că senatorul încă nu ar fi fost informat de către DSP Maramureș despre faptul că este pozitiv și că acest lucru se va întâmpla. Cert este un lucru: senatorul Ivan prezintă simptome de răceală și din acest motiv și-a făcut testul pentru depistarea Covid-19.

Dacă este așa ce se va întâmpla cu proaspătul prefect de Maramureș, Emanuel Duruș? Imediat după numire a fost felicitat și ”strâns în brațe” de colegul de partid, senatorul Ivan, chiar în sediul Prefecturii Maramureș. Intră și el în izolare așa cum spune legislația actuală? E drept, prefectul a purtat mască, la fel și senatorul. Dar este oare chiar atât de eficientă purtarea unei măști. Dar ceilalți contacți direcți ai senatorului de la Instituția Prefectului vor intra în izolare? DSP Maramureș va avea mult de lucru, dacă toate cele prezentate se confirmă.


Vom trăi și vom vedea. Subiectul îl vom urmări cu atenție și chiar așteptăm reacții oficiale din partea celor implicați.

CITEȘTE ȘI:

ACTUALIZARE

„Săptămâna trecută am primit un SMS prin care eram informat că sunt programat pentru vaccinare în cursul zilei de joi, 04.03.2021, orele 10:00, la Sala Sport a Scolii Gimnaziale „Dr. Ioan Mihaly de Apsa” Sighetu Marmatiei.
Am venit din București miercuri după-amiază pentru a putea ajunge joi dimineața la Sighet.

Miercuri seara am aflat că unii colegi de la grupul parlamentar USR PLUS au fost confirmați pozitiv cu Covid. Având o stare de oboseală accentuată și un puls/tensiune mai ridicate, am decis să fac un test rapid. Rezultatul testului a fost negativ.

Joi dimineața m-am deplasat la Sighetu Marmației și am făcut vaccinul (Astra Zeneca). Spre seară am avut din nou unele simptome (amețeli, oboseală, tensiune și puls crescute). Le-am pus pe seama efectelor adverse ce apar odată cu vaccinarea. De asemenea am aflat că trei contacți din weekend au fost confirmați pozitiv.

Am decis să mă testez din nou pentru a înlătura orice dubii. M-am deplasat la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare.
Testul rapid efectuat acolo a ieșit negativ, dar personalul medical a decis să-mi facă și un test PCR pentru a fi 100% siguri de diagnostic.
Astăzi am stat acasă în asteptarea rezultatului. Mă simt mult mai bine decât aseară. În fapt toți indicatorii (puls, tensiune, temperatură, saturatia de oxigen) sunt în limite normale, dar din păcate rezultatul la testul PcR este „pozitiv”.

Dacă nu apar complicații, voi continua să particip online atât la activitățile de la Senat cât și la cele din cadrul partidului.

Să ne vedem sănătoși cât mai curând posibil”, spune senatorul Dan Ivan.

Te-ar putea interesa si

PROBLEME LA REPEDEA: Un octogenar se află din nou în greva foamei, nemulţumit de legea Fondului Funciar

Vasile Dale

CONTRABANDĂ LA VADU IZEI: Autoturism încărcat cu 7.000 de pachete cu țigări confiscat de polițiștii de frontieră maramureșeni

Vasile Dale

PRO ROMÂNIA: Patriotismul se arată prin fapte

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult