Maramuresul IstoricRecomandate

POIENILE DE SUB MUNTE: Beat, a făcut accident, apoi a părăsit locul faptei

Aseară, 04 martie, ora 21.50, polițiștii din Leordina au fost sesizaţi pe telefonul de serviciu cu privire la faptul că pe D.J. 187 Poienile de Sub Munte a avut loc un accident rutier, iar conducătorul autoturismului implicat, a părăsit locul faptei şi se află sub influenţa băuturilor alcoolice.
Polițiștii au identificat autoturismul în cauză în centrul comunei, de unde şi-a continuat deplasarea spre cătunul ,,Nejnei Crai”.
Polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire, folosind semnalele acustice și luminoase din dotarea autospecialei de poliție, conducătorul auto oprind autoturismul.
A fost identificat șoferul ca fiind un bărbat de 27 de ani din Poienile de Sub Munte.
Din verificările efectuate de polițiști reiese faptul că bărbatul, în timp ce a condus autoturismul pe D.J. 187 Poienile de Sub Munte, a pierdut controlul autoturismului şi a lovit un hidrant, după care a fost proiectat în poarta de acces a unui imobil, cât şi în gardul altui imobil.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost însoţit la Centrul de Permanenţă Ruscova unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

*****

Acțiune rutieră în Vișeu de Sus

Ieri, 04 martie, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Vișeu de Sus au efectuat o acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră împreună cu specialiști din cadrul R.A.R. Maramureș.

În cadrul acțiunii au fost verificate 32 de autovehicule, 45 de persoane au fost legitimate și au fost efectuate 10 testări cu aparatul etilotest.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproape 10.000 de lei.

 Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a cinci certificate de înmatriculare și a unui permis de conducere pentru conducere cu alcoolemie.

Te-ar putea interesa si

FOTO: AJVPS Maramureş derulează o anchetă internă în cazul urşilor împuşcaţi la Izvoare

Redactie

FOTO/Video: Incendiu violent la o pădure din Firiza. Bărbat săltat de poliție. Suspectul: ”Să lucrați și voi ceva, nu să stați în unitate pe tik-tok!”

Redactie

VIDEO: O vulpe a fost filmată în timp ce traversa ilegal DN1C cu o găină în gură

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.