BREAKING NEWSImportant

Partidul Mișcarea Populară – un nou început. Adrian Todoran și Lucian Morar, vicepreședinții formațiunii

În cadrul congresului desfășurat duminică, 7 martie, la Sinaia, Cristian Diaconescu a fost desemnat noul lider al Partidului Mișcarea Populară, având alături o echipă din care fac parte și doi maramureșeni.

”Cu responsabilitate, am acceptat să vin în echipa noului președinte Cristian Diaconescu. Îmi doresc să folosesc experiența acumulată până acum, pentru a sprijini dezvoltarea județului și a țării.

Mă bucur că, datorită rezultatelor bune obținute la alegerile locale și parlamentare, Maramureșul are doi reprezentanți în noua structură de conducere, cu doi vicepreședinți: Adrian Todoran (fost deputat PMP) și Lucian Morar, primarul localității Ulmeni.

Cred în valorile democrat-creștine pe care PMP le are și asta ne arată că e nevoie de acest actor pe scena politică din România. Suntem a treia forță politică a țării, judecând după numărul de consilieri locali, consilieri județeni și primari pe care îi avem. Le mulțumesc colegilor din Maramureș pentru susținerea acordată până acum și îi asigur pe cei care au avut încredere în noi că PMP va rămâne un jucător important în politica românească” scrie fostul deputat Todoran.

Te-ar putea interesa si

FOTO / VIDEO: Accidente rutiere în Baia Mare şi Satu Nou de Jos. O persoană încarcerată (actualizare)

Redactie

STENOGRAME – EXCLUSIV AUDIO/VIDEO: Poliția știe? HAIDUC DIN BORȘA – ”Am puterea ca două săptămâni să țin piept cu orice armată”

Vasile Dale

IMPACT LA CLUJ: UN SOFER DIN BAIA MARE A BAGAT IN SPITAL UN CLUJEAN (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.