BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

MARAMUREȘUL – locul 3 în topul județelor cu cele mai multe accidente de muncă

Bucureştiul este zona cu cele mai periculoase locuri de muncă, arată un top al judeţelor cu cei mai mulţi accidentaţi la serviciu. În clasament, capitala României este urmată de judeţele Bistriţa Năsăud şi Maramureş.

Potrivit cifrelor, pe primul loc se situează București, urmat de județele Bistrița Năsăud și Maramureș. Anul trecut, 6 muncitori au decedat la serviciu, în Maramureș. Numărul accidentelor de muncă semnalate, în 2020, în Maramureș este unul în scădere.

Dacă în 2019 s-au înregistrat 181 de astfel de incidente, din care a rezultat incapacitatea temporară de muncă a victimelor, în 2020, au fost 130 de accidente, soldate cu rănirea angajaților. În schimb, este un număr constant de angajați, decedați la locul de muncă.

Cele mai periculoase locuri de muncă

6 salariați maramureșeni au murit la muncă în Maramureș, în 2019, dar și în 2020. Cele mai multe evenimente neplăcute la serviciu s-au întâmplat în industria prelucrătoare și în construcții. În schimb, cele mai grave accidente au fost în agricultură/silvicultură.

Sursa: ObservatorNews.ro. foto: Arhivă.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: Doi tineri loviţi pe o trecere pentru pietoni în zona Semilună

Redactie

VIDEO ȘOCANT / ACTUALIZARE: Pumni, picioare și înjurături printre mașini în centrul municipiului Baia Mare. Ce spune IPJ Maramureş

Redactie

Poluarea din râul Băița a ajuns în râul Someș și se află la granița cu Ungaria

Redactie

1 mesaj

Cetatean martie 8, 2021 at 1:57 pm

Cred ca am fi pe locul 1 daca s-ar raporta toate.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult