Important

HOŢI GHINIONIŞTI: Prinși de polițiștii şomcuteni în timp ce transportau cupru

Polițiștii din Șomcuta Mare au identificat, pe strada Spitalului, din oraș, patru persoane care transportau într-un sac și un rucsac, mai multe bucăți de țevi de cupru.
Polițiștii au identificat persoanele ca fiind trei bărbați și o femeie cu vârste curptinse între 18 și 38 de ani, toate din Șomcuta Mare.
Aceștia nu au putut justifica proveniența bunurilor, motiv pentru care au fost ridicate 47 de kg de cupru.
Ieri, 08 martie, polițiștii au identificat partea vătămată ca fiind Primăria Orașului Șomcuta Mare. Astfel s-a stablilit faptul că persoanele bănuite de comiterea faptei au sustras instalația de încălzire formată din țevi de cupru, valoarea prejudiciului fiind de 4000 lei.
Cu ocazia cercetării la fața locului au fost ridicate mai multe mijloace de probă în vederea identificării perosoanelor care au sustras bunurile.
În cauză se efectuează cercetări în vederea identificării autorilor și tragerea la răspundere penală pentru sîvârșirea infracțiunii de fut calificat.

Femeie bănuită de comiterea a două furturi comise ieri reținută de polițiști

În cursul zilei de ieri, 8 martie, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la producerea a două furturi din incinta unor societăți comerciale din municipiu.

În cazul acestora, polițiștii au identificat o femeie de 28 de ani, care a introdus în rucsac mai multe bunuri,  după care a trecut de casele de marcat fără să le achite.

În total, prejudiciul cauzat de peste 500 de lei, a fost recuperat în totalitate.

Față de femeia de 28 de ani, polițiștii au dispus măsura reținerii pentu 24 de ore.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, urmând a fi propuse masuri legale.

Te-ar putea interesa si

Ambulatorul Integrat din cadrul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare – reabilitat la standarde europene, printr-un parteneriat cu CJ Maramureș

Redactie

LA DATORIE: Jandarmii maramureşeni la cumpăna dintre ani

Redactie

APEL DISPERAT PE FACEBOOK: Un sălăjean acuzat că înșeală oameni din Maramureș, Sălaj, Bistrița și Cluj (FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.