Important

Trei strategii majore ale judeţului Maramureș, relansate în procedură de achiziție

Consiliul Județean relansează procedura de achiziție publică de atribuire a contractelor de servicii privind elaborarea a trei strategii importante pentru dezvoltarea județului Maramureș.

Astfel, este în desfășurare procedura de atribuire a contractului de achiziție publică “Servicii actualizare documente strategice suport – PATJ județ Maramureș și elaborarea documentelor: Strategia de Dezvoltare și Promovare a Turismului în Județul Maramureș și Strategia Investițională a Județului Maramureș” aferent proiectului „Mara Strategy”, cod SIPOCA 556 / cod SMIS 126337 finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă, Cererea de proiecte POCA/350/2/1 (CP10/2018 pentru regiunile mai puțin dezvoltate) – ”Fundamentarea deciziilor, planificare strategică și măsuri de simplificare pentru cetățeni la nivelul administrației publice locale din regiunile mai puțin dezvoltate”.

Bugetul total alocat pentru această componentă din cadrul proiectului este de 709.212,00 lei, din care pentru lotul 1– ”Servicii actualizare documente strategice suport – PATJ județ Maramureș” s-au alocat – 489.212,00 lei (fără TVA), pentru lotul 2 – ”Servicii elaborarea documentului Strategia de Dezvoltare și Promovare a Turismului în Județul Maramureș”- 100.000,00 lei (fără TVA), iar pentru lotul 3 – ”Servicii elaborarea documentului Strategia Investițională a Județului Maramureș” – 120.000,0 lei (fără TVA).

Data limită pentru depunerea ofertelor este 29.03.2021, ora: 15:00. Operatorii economici interesați pot accesa site-ul www.e-licitatie.ro, anunț de participare simplificat nr. SCN 1082853:
https://e-licitatie.ro:8881/ca/procedure/view/100147872/

Valoarea totală a proiectului este de 3.967.941,55 lei, iar documentele ce urmează să fie elaborate în urma licitației reprezintă rezultate asumate în cadrul proiectului „Mara Strategy”. Amănunte regăsiți la adresa www.marastrategy.maramures.ro

La prima licitație ce viza atribuirea contractelor de achiziție publică privind: “Actualizarea Planului de Amenajare a Teritoriului” și elaborarea „Strategiei de Dezvoltare și Promovare a Turismului în Județul Maramureș” și „Strategia Investițională” nu s-au prezentat ofertanți eligibili.

Te-ar putea interesa si

TRADIŢIE VECHE DE SUTE DE ANI ÎN MRAMUREŞ: Vâltoarea, maşini de spălat a naturii

Redactie

CUPA PRESEI – Jurnaliștii de teren ai televiziunilor naționale au acaparat podiumul la concursul de conducere defensivă organizat de Poliția Rutieră Maramureș

Vasile Dale

„VINEREA POLONEZĂ” ÎN MARAMUREȘ – ACTIVITĂȚI PENTRU COPII LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ „PETRE DULFU”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.