BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO: Poliţist amendat după ce i-a interzis unui bărbat să filmeze pe stradă, în Sighetu Marmaţiei

Un poliţist din Sighetu Marmaţiei a fost amendat de şefi după ce i-a interzis unui bărbat să mai filmeze pe stradă maşinile de Poliţie şi l-a ameninţat că îl va amenda, dar şi pentru că nu purta masca de protecţie.

Totul s-a întâmplat seara trecută pe strada General Mociulschi din Sighetu Marmaţiei, acolo unde mai multe echipaje de poliţie au intervenit în cazul unui bărbat care pierduse toţi banii la păcănele şi ameninţa că se va sinucide.

„Ca urmare a acestui fapt, bărbatul în vârstă de 40 de ani a devenit agitat și a amenințat că își va produce singur rău și că își va lua chiar și viața. Din declarațiile martorilor, se pare că bărbatul era sub influența alcoolului.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje, de poliție, jandarmi și poliție locală, care cu greu l-au convins pe bărbat să devină cooperant, după care l-au transportat la Spitalul mun. Sighetu Marmației unde a fost internat peste noapte la Psihiatrie și pus sub observație”, se arată într-o informare a Poliţiei.

În timpul intervenţiei, mai multe persoane s-au adunat în zonă, iar un bărbat a început să filmeze cu telefonul.

În acel moment, un poliţist s-a apropiat de el şi i-a interzis să mai filmeze maşinile de Poliţie, ameninţându-l că îl va amenda dacă nu opreşte filmarea.

„Poliţist: Vă rog să opriţi telefonul.

Bărbat: De ce?

Poliţist: Aşa.

Bărbat: Pentru ce? Suntem pe drumul public. Nu vreau să îl închid.

Poliţist: Deci, nu îţi permit să mai filmezi. Nu ai voie să filmezi maşinile instituţiei.

Bărbat: Dar de ce? Suntem pe drum public.

Poliţist: Deci, eu te-am rugat frumos. Că te-am identificat şi te voi sancţiona. Dacă apare prin mass-media ceva…

Bărbat: Dar cum să faci aşa ceva? Să văd, hai”, a fost conversaţia dintre poliţist şi bărbatul care filma.

Imaginile au ajuns şi în atenţia şefilor din Poliţie, astfel că poliţistul a fost amendat pentru ameninţare, dar şi pentru faptul că nu purta masca de protecţie. ”Conducerea Poliției Sighetu Marmației a luat măsura sancționării contravenționale față de polițistul în cauză, atât pentru modul de adresare, cât și pentru neportul măștii” transmite IPJ Maramureș.

De asemenea, reprezentanţii Poliţiei au explicat că „pe domeniul public filmarea este permisă şi nu există nicio interdicţie în a filma autospecialele de poliţie aflate în misiune”.

Menționăm că pe domeniul public filmarea este permisă și nu există nicio interdicție în a filma autospecialele de poliție aflate în misiune.

ACTUALIZARE

Conducerea Poliției Sighetu Marmației a luat măsura sancționării contraventionale față de polițistul în cauză, atât pentru modul de adresare, cât și pentru neportul măștii.

Te-ar putea interesa si

Foto/video: Biciclist accidentat mortal la Sighetu Marmației. Remorca unui TIR s-a desprins pe DN18B în pasul Pietriș

Vasile Dale

RUTIERE: Infracțiuni rutiere la Poienile de sub Munte, Borșa, Baia Sprie, Vișeu de Sus și Băsești. Accident în Poienile de Sub Munte (actualizare)

Redactie

ACCIDENT RUTIER IN BAIA MARE: Batran lovit de un autobuz dupa ce coborase din mijlocul de transport (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.