BREAKING NEWSEveniment

Arestat preventiv: Un băimărean și-a bătut concubina și a condus o mașină cu permisul anulat, în stare de recidivă

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

  Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, la data de 10.03.2021, punerea în mișcare a  acțiunii penale împotriva inculpatului C.C.N. pentru săvârşirea infracţiunilor de violență în familie, prevăzută de art. 199 alin. 1 Cod penal, raportat la art. 193 alin. 2 Cod penal și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia i-a fost anulat permisul de conducere, prevăzută de art. 335 alin. 2 Cod penal, fapte comise în concurs și în stare de recidivă. La data de 10.03.2021 faţă de inculpatul C.C.N.  a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că inculpatul C.C.N., la data de 09.03.2021, în jurul orei 16:00, a exercitat acte de violență asupra concubinei sale, în timp ce se aflau în locuința comună situată pe raza municipiului Baia Mare, cauzându-i acesteia leziuni care necesită pentru vindecare un număr de 4-5 de zile de îngrijiri medicale.



De asemenea, la data de 10 martie 2021, în jurul orei 12:30, inculpatul C.C.N. a condus un autoturism pe raza municipiului Baia Mare, deși permisul de conducere îi era anulat, încă din data de 23 septembrie 2019.

 La data de 11.03.2021, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare. Astfel, Cerbu Cătălin Nicolae (conform postatului instanței) a fost depus în arestul IPJ Maramureș.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT: Femeie lovită de un șofer neatent la efectuarea manevrei de mers înapoi (FOTO)

Redactie

ŞI-A PIERDUT LIBERTATEA: Băimărean, condamnat pentru ultaj, identificat şi încarcerat de poliţişti

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Scandal la Bârsana în parcarea unui restaurant. Polițiștii i-au cerut unui bărbat să nu filmeze, însă alții filmau fără nicio problemă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult