BREAKING NEWSRecomandate

FOTO: Percheziţii la pălincia unui bărbat din Lăpuş. Poliţiştii au confiscat 600 litri de ţuică

Azi, 15 martie, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară pe raza comunei Lăpuș, la domiciliul și proprietățile unui bărbat de 57 de ani.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul deține o instalație de producție artizanală, prin intermediul căreia produce, în afara antrepozitului fiscal, cantități însemnate de băuturi spirtoase, produse accizabile supuse marcării, rezultate din fermentarea alcoolică și distilarea fructelor, pe care ulterior le comercializează pe teritoriul României, sustrăgându-se de la plata obligațiilor fiscale.

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare efectuate a fost identificată și indisponibilizată cantitatea de aproximativ 600 de litri lichid incolor cu proprietăți organoleptice de băutură spirtoasă, cu o valoare de piață de aproximativ 21.000 de lei.

De asemenea au fost identificate și ridicate diverse înscrisuri de natură a proba activitatea de producție și comercializare a băuturilor alcoolice.

Totodată, au fost identificate două instalații artizanale neautorizate utilizate la producția băuturilor alcoolice accizabile, cu privire la care reprezentanții Direcției Regionale Vamale Cluj, au dispus măsuri legale.

Sub coordonarea procurorului de caz polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de producerea de produse accizabile care intră sub incidența regimului de antrepozitare prevăzut în afara unui depozit fiscal autorizat de către autoritatea competentă și în vederea documentării și probării întregii activități infracționale.

Te-ar putea interesa si

PERCHEZIŢIE DOMICILIARĂ: Armă de foc, trofee, coarne de cerb, carne de vânat. dar şi capcane găsite în casa unui bărbat din Iadăra

Redactie

ACTUALIZARE: CRIMA SAU SINUCIDERE? UN TANAR A MURIT DUPA CE S-AR FI ARUNCAT DE LA ETAJUL II. PRIETENII CRED CA AR FI FOST UCIS (EXCLUSIVITATE)

Vasile Dale

ROMÂNIA: Val de proteste la adresa Guvernului începând de mâine. Polițiștii, angajații CFR și pensionarii militari ies în stradă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult