BREAKING NEWSRecomandate

FOTO: Percheziţii la pălincia unui bărbat din Lăpuş. Poliţiştii au confiscat 600 litri de ţuică

Azi, 15 martie, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară pe raza comunei Lăpuș, la domiciliul și proprietățile unui bărbat de 57 de ani.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul deține o instalație de producție artizanală, prin intermediul căreia produce, în afara antrepozitului fiscal, cantități însemnate de băuturi spirtoase, produse accizabile supuse marcării, rezultate din fermentarea alcoolică și distilarea fructelor, pe care ulterior le comercializează pe teritoriul României, sustrăgându-se de la plata obligațiilor fiscale.

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare efectuate a fost identificată și indisponibilizată cantitatea de aproximativ 600 de litri lichid incolor cu proprietăți organoleptice de băutură spirtoasă, cu o valoare de piață de aproximativ 21.000 de lei.

De asemenea au fost identificate și ridicate diverse înscrisuri de natură a proba activitatea de producție și comercializare a băuturilor alcoolice.

Totodată, au fost identificate două instalații artizanale neautorizate utilizate la producția băuturilor alcoolice accizabile, cu privire la care reprezentanții Direcției Regionale Vamale Cluj, au dispus măsuri legale.

Sub coordonarea procurorului de caz polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de producerea de produse accizabile care intră sub incidența regimului de antrepozitare prevăzut în afara unui depozit fiscal autorizat de către autoritatea competentă și în vederea documentării și probării întregii activități infracționale.

Te-ar putea interesa si

Ordinul prefectului de Maramureș anulat definitiv de Instanță! Președintele PRM Maramureș, Marius Apostol este consilier local în Borșa. Cine va plăti pentru abuz?

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Avem mărturia localnicului din Crasna Vișeului care a pornit de unul singur prin munții Maramureșului să îi caute pe cei doi ucraineni dispăruți. Pe unul l-a descoperit mort

Vasile Dale

INCENDIU LA TĂUŢII DE SUS: Anexă gospodărească lovită de fulger pe str. Arinului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.