Important

IPJ MARAMUREŞ: 18 agenți de poliție au început o nouă etapă în cariera lor profesională

În urma concursului de trecere în corpul ofițerilor, care a fost organizat în perioada ianuarie –martie 2021, în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, 18 agenți de poliție ai Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș au fost promovați.
Astfel, nouă agenți de poliție au fost trecuți în corpul ofițerilor la I.P.J. Maramureș, cinci în structura de investigații criminale, doi în structura de investigare a criminalității economice și doi în structura siguranță școlară. Opt dintre aceștia au promovat cu note de peste nouă, iar unul cu nota 10.
De asemenea, nouă agenți au promovat concursul în alte unități ale ministerului, respectiv cinci la Inspectoratul de Poliție al Județului Satu Mare, trei la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației și unul la Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” din Cluj Napoca.
„Polițiștii s-au remarcat prin rezultatele deosebite obținute în urma concursului prin implicare, iar prin munca lor titanică au reușit să promoveze. Stimați colegi, vă felicităm și vă dorim mult succes în continuare!”, spun reprezentanţii IPJ Maramureş.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Parc fotovoltaic la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Investiții de 7,95 milioane lei

Vasile Dale

DISPOZIŢIE privind convocarea Consiliului Judeţean Maramureş în şedinţă ordinară

Redactie

INTERVENŢIE ELICOPTER SMURD: Femeie de 75 de ani, transportată de urgenţă la Institutul Inimii (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.