BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

FOTO/VIDEO: Curtea unui localnic din Dumbrăvița este inundată zi de zi de vecini. Primăria se spală pe mâini

Un cititor al site-ului nostru ne-a trimis câteva fotografii și imagini video cu situația cu care se confruntă zi de zi din cauza lipsei unei canalizări cât de cât eficiente. Practic toată apa deversată în șanțul de pe marginea drumului duce la inundarea curții și grădinii cititorului nostru. Situația a fost semnalată și admnistrației publice locale, numai că aceștia s-au spălat pe mâini și au transmis că nu e problema lor. Dar taxele și impozitele care sunt plătite oare acelea sunt problema lor? Doar întrebăm. Redăm mai jos mesajul cititorului nostru în speranța că forurile abilitate își vor mișca ”fizicurile” în teren și vor da soluții reale pentru remedierea problemei.

”Buna ziua. Mă numesc Alex și locuiesc în comuna Dumbrăvița la 8 kilometri de Baia Mare. Am o problemă cu deversarea apelor direct în șanț ale vecinilor. Primăria nu mă poate ajuta pentru că ei spun că nu e răspunderea lor. Aceste deversări mi-au inundat toată curtea, grădina. În zona respectivă s-a făcut ceva canalizare pe uliță și astfel s-a înfundat șanțul. Lucrările au fost făcute de vecini care au plătit o persoană privată. Sincer nu știu ce să mai fac. Vecinii aruncă vina unul pe celălalt, iar Primăria o zis ca nu se bagă pentru că șanțul de pe marginea drumului asfaltat nu e răspunderea lor. Iar eu înot în apă zi de zi. Se vede și în poze” ne-a transmis cititorul.

Te-ar putea interesa si

FOTO EXCLUSIV ACCIDENT: Un tânăr de 21 ani încarcerat într-o mașină cu volan pe dreapta în zona Gura Repezii din Borșa (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Oameni grămadă la târgul de animale din Borşa!

Vasile Dale

George Oros, noul manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.