Eveniment

RUTIERE: Identificat de polițiști după ce a condus fără permis de conducere, urmărit depistat de polițiști în Baia Sprie

Ieri, 16 martie, polițiștii din Sighetu Marmației, în urma verificărilor efectuate au identificat un tânăr de 27 de ani, care ar fi condus un autoturism fără să dețină acest drept.

În fapt, în 13 martie a.c., bărbatul ar fi condus un autoturism pe raza comunei Vadu Izei, iar la un moment dat, a pierdut controlul volanului şi a lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice.

În urma accidentului rutier conducătorul auto a părăsit locul faptei şi a deplasat autoturismul în cauză.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului din Sighetu Marmației sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Ieri, 16 martie, polițiștii din Baia Sprie au identificat un bărbat pe raza orașului Baia Sprie, pe numele căruia Judecătoria Baia Mare a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul de 40 de ani din Baia Sprie, este condamnat la pedeapsa de 1 an închisoare pentru infracţiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

Te-ar putea interesa si

Șase copii, cu vârste între 6 și 12 ani, dispăruți noaptea într-o pădure de la granița Sălajului cu Maramureș. De ce nu au răspuns la strigătele salvatorilor

Vasile Dale

FOTO / ACTUALIZARE: Accident rutier pe strada Industriei din Baia Mare. O maşină s-a izbit de maşina unui echipaj SMURD

Redactie

VIDEO: Incendiu în Baia Mare, la un apartament de pe str. Macului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.