BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV PENTRU ȘMECHERI: REVOLTĂTOR – ”Dumnezeul Maramureșului” de la DSP Maramureș nu a băgat în carantină pasagerii unui zbor de Glasgow!!!

Revoltător. S-a comportat ca un ”adevărat Dumnezeu al Maramureșului”! Asta putem spune despre situația de ieri seară de pe Aeroportul Internațional Baia Mare unde Direcția de Sănătate Publică Maramureș nu s-a sinchisit să își trimită un reprezentat la un zbor internațional pe ruta Glasgow (Scoția) – Baia Mare (România). Culmea este că, așa cum spune legea, toate persoanele care vin în România din Regatul Unit al Marii Britanii intră automat în CARANTINĂ pentru 14 zile. Și asta datorită mutației britanice a coronavirusului.

Conform informațiilor noastre DSP Maramureș a fost informat despre faptul că urmează să aterizeze pe Aeroportul băimărean zborul de Glasgow iar cei trei pasageri ar fi trebuit carantinați odată intrați în țară. Din ce știm noi nici unul nu a fost. Doi dintre aceștia după ce au intrat în România, au plecat spre Viena (Austria) iar cel de-al treilea a luat un taxi și a plecat spre o importantă fabrică din Maramureș.

De ce nu a fost prezent DSP Maramureș la aeroport pentru a dispune carantinarea respectivilor la intrarea în România, nimeni nu știe! Repetăm: știau de sosirea avionului pe Aeroportul Baia Mare!!!! Așteptăm un punct de vedere din partea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Maramureș, dar și din partea DSP Maramureș! Și asta pentru că în legislație spune clar: nu există excepții pentru cei sosiți în țară din Marea Britanie!



Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: Persoană cu dizabilităţi, spulberată de o maşină la Rogoz (actualizare)

Redactie

INCIDENT SOCANT: BODYGUARD INJUNGHIAT LA INTRAREA INTR-UN CLUB DIN BAIA MARE. SUSPECTUL A FUGIT SI ESTE CAUTAT DE POLITIE

Vasile Dale

Călin Bota: Avem un buget axat pe investiții, reforme și pe dezvoltarea României

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult