Eveniment

Două alcoolemii depistate de polițiști din care una este un nou record în acest an: 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat

Ieri, 25 martie, ora 12.20, polițiștii din Seini au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Cuza Vodă din oraș.
La volan a fost identificat un bărbat de 63 de ani din Seini pe care l-au testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Șoferul a fost condus la Centrul de Permanență Seini unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

*****

Aseară 25 martie, ora 23.35, polițiștii Postului de Poliție Comunal Săcel au oprit pentru control un autoturism care circula din direcţia Dealul Ștefăniței înspre Moisei.
La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 46 de ani din Bistrița Năsăud, care nu deține permis de conducere. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Centrul Medical de Permanență Dragomirești, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Accident rutier cu victimă în Baia Mare

Aseară, 25 martie, ora 19.45, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe strada Tăul Roșu din municipiu.
La fața locului polițiștii au identificat un bărbat de 46 de ani din Baia Mare, care prezenta leziuni corporale.
În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că bărbatul ar fi condus o motocicletă neînmatriculată având permisul de conducere suspendat, iar la un moment aceasta a pierdut controlul mopedului și s-a accidentat.
Bărbatul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite în urma accidentului, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat, conducere a unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată și vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO FLAGRANT: DSP-ul și POLIȚIA nu știu nimic – Arbidolul și țigările ucrainene se vând ca ”pâinea caldă” la intrare în piața agroalimentară din Sighetu Marmației (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Incendiu într-un apartament de pe str. V. Babeş din Baia Mare – ACUALIZARE

Redactie

SE STRÂNGE LAȚUL: Pădurar și brigadier de la Ocolul Silvic Dragomirești trimiși în judecată de procurorii maramureșeni

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.