BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ULTIMA ORĂ: Trei copii, loviţi pe trecerea pentru pietoni în drum spre şcoală la Sighetu Marmaţiei (actualizare)

Un accident rutier s-a produs în această dimineaţă în Sighetu Marmatiei, pe str. Gheorghe Doja. Din primele informaţii, sunt 3 victime (copii), conştiente.

O fata de 9 ani si doi baieti de 10 si 14 ani, în drum spre şcoală, au fost loviţi pe trecerea pentru pietoni. Copiii au fost duşi la spital, pentru îngrijiri medicale.

Şoferul, un tânăr de 25 ani din Oradea, ar fi declarat ca nu i-a văzut din cauză că i-ar fi intrat soarele în ochi. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Orădeanul s-a ales cu dosar penale pentru vatamare corporala din culpa.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 26 martie, ora 07.35, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu trei victime.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 25 de ani din Oradea, a condus un autoturism pe strada Gheorghe Doja, iar când a ajuns la trecerea pentru pietoni de la intersecția cu strada Mihai Eminescu, a accidentat trei pietoni cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani din municipiu.

În urma impactului copii au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. Acestuia i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările în acest caz.


Te-ar putea interesa si

NU I-A PLĂCUT CUM A PARCAT: Bărbat reţinut după ce a agresat un şofer pe str. Victoriei

Vasile Dale

Cuib de berze, mutat prin ordin de ministru. Un maramureşean a făcut plângere la Ministerul Mediului pentru că păsările îi fac mizerie în faţa porţii

Redactie

ACCIDENT DIN CAUZA NEASIGURĂRII LA VIRAJ: Coliziune între două maşini la Borşa

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.